kjøpe brukt iphone - An Overview

Wiki Article

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt info fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

Jo tidligere vi mottar innbyttet ditt, jo tidligere kan vi verifisere enhetens tilstand og behandle krediten eller gavekortet. Det kan ta three–5 virkedager å behandle krediten din. Hvor raskt må jeg returnere enheten min? Innbytteestimatet er gyldig i fourteen dager etter at du mottar den nye enheten. Det er viktig at vi mottar innbyttet innen denne tidsfristen for å sikre at du mottar den estimerte verdien. Hvordan sender jeg enheten min tilbake? Vi kan enten sende deg en forhåndsbetalt innbyttepakke eller en e-post med leveringsinformasjon. Hvis vi sender deg en innbyttepakke, kommer den med instruksjoner for hvordan du klargjør og pakker inn enheten din.

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt knowledge fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

TechRadar her skrevet denne artikkelen som del av et betalt partnerskap med Talkmore. Innholdet i artikkelen reflekterer utelukkende de redaksjonelle synspunktene til TechRadar.

I vår check opplevde vi at særlig batterikapasiteten hadde fileått en god oppgradering. iPhone thirteen klarte seg gjennom en hel dag uten at batteriet trengte påfyll ved leggetid.

Du kan finne rimelige modeller, ultrakraftige flaggskipmodeller og et variert utvalg av middelmådige modeller. Og det er definitivt gode nyheter for alle som liker Apple. 

Høy ytelse, moderne design, avanserte kamera og lav brukerterskel er bare noen grunner til at en stor andel norske forbrukere foretrekker Apple-telefoner fremfor andre mobiltelefoner.

iceUng er perfekt for alle below 15 år som vil ha mye facts for pengene. Du fileår five GB knowledge i Norges nye mobilnett ice+ som du kan surfe fritt med, og details du ikke bruker opp rulles automatisk above til neste måned med Data Rollover.

Deretter tar vi prisen for mobilen med i beregningen for å kunne vurdere hvor prisgunstig den er, fileør vi gir den en plass på vår toppliste in excess of beste iPhone. Her samler vi alle modellene som er best i examination.

iPhone fourteen Pro Max gir deg akkurat nå det beste kameraet i en iPhone. Trippelkameraet på baksiden har for første gang en hovedsensor på 48 MP som byr på langt bedre foto- og videoferdigheter enn forgjengeren, i tillegg til tapsfri optisk zoom på 2x uten behov for en ekstra get more info sensor. Hovedsensoren har selskap av en forbedret ultravidvinkel og en velkjent telelinse på 3x.

iceUng er perfekt for deg beneath 29 år som vil ha mye knowledge for pengene. Du får 16GB data i Norges nye mobilnett ice+ som du kan surfe fritt med, og data du ikke bruker opp rulles automatisk over til neste måned med Data Rollover.

- Det kan også ha blitt gjort feil ved at de ikke har satt sammen mobiltelefonen som de skal, for eksempel ved at det mangler skruer eller de har fjernet pakning som holder mobilen litt vanntett, sier Khan. Trenger du nytt mobildeksel? Se hvilke som er til salgs på FINN!

Restriksjoner og begrensninger kan gjelde. Utbetalinger er basert på at den mottatte enheten samsvarer med beskrivelsen du oppga da estimatet ble gjort. Apple forbeholder seg retten til å nekte innbytte eller begrense antall enheter, uansett grunn.

Kansellerer du ditt iceUng abonnementet mottar du bruddgebyr om du ikke inngår ny twelve.mnd avtale på et annet abonnement med tilsvarende mnd. pris

Report this wiki page